De Gastouder

‘Het kind staat bij mij centraal, de opvang is stimulerend en sluit aan bij de ontwikkelingsfase waar het kind zich in bevindt’

Mijn naam is Michelle Thus. Ik ben geboren op 5 april 1984 in buy essay australia Zevenaar. Sinds 2010 woon ik samen op de boerderij in Laren.

Na het afronden van de Pabo ben ik gaan werken op een kinderdagverblijf in Arnhem. Daarnaast heb ik de opleiding HBO Pedagogiek gevolgd en met succes afgerond.

Na 5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op het kinderdagverblijf, zet ik nu de stap om voor mezelf te beginnen met kinderopvang De Bonte Koe!

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen de gelegenheid krijgen om nieuwe dingen te ontdekken en te ervaren, op de boerderij zijn hier natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden voor.

Het kind staat bij mij centraal, de opvang is stimulerend en sluit aan bij de ontwikkelingsfase waar het kind zich in bevindt. Ik vind het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te volgen, dit urgent essay uk koppel ik dan ook terug met de ouder.

Door de kleinschaligheid, de pedagogische opleidingen en ervaring is er veel persoonlijke aandacht voor het kind én voor de ouders.

generic deltasone purchase lasix buy lioresal purchase nolvadex generic nolvadex Lasix online