Kinderopvang op de boerderij in Lochem

Gastouderopvang De Bonte Koe is gevestigd op ‘Erve Wilmerink’. Het melkveebedrijf is gelegen aan de rand van landgoed Ampsen in de gemeente Lochem. De Bonte Koe biedt kleinschalige buy essay paper kinderopvang. Er zijn maximaal 5 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

De boerderij is voor kinderen een plek waar veel te beleven valt en waar ze de ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Het contact met dieren en de natuur is een bijzondere aanvulling op de ontwikkeling van het kind.

Bij De Bonte Koe staat het kind centraal. De opvang is stimulerend en sluit aan bij de ontwikkelingsfase van het kind. De ontwikkeling van het kind wordt gevolgd en teruggekoppeld aan ouders. Door de kleinschaligheid, pedagogische opleidingen en ervaring is er veel persoonlijke aandacht voor het kind én de ouders.

De Bonte Koe heeft een grote omheinde tuin. Hier kunnen de kinderen naar hartelust spelen en ontdekken: in de zandbak, fietsen of verstoppertje spelen. Daarnaast brengen wij elke dag een  bezoek aan de koeien en de kalfjes. Het bos is op loopafstand, daar is urgent essay uk natuurlijk ook veel te zien en te beleven. Naast de activiteiten buiten, hebben we ook een speelkamer binnen. Er worden veel ontwikkelingsactiviteiten gedaan, zoals voorlezen, knutselen, zingen, beweeg- en taalspelletjes. Alle activiteiten worden aangepast aan de leeftijd en de ontwikkeling van het kind.

generic deltasone purchase lasix buy lioresal purchase nolvadex generic nolvadex Lasix online